Uno, dos, tres… Pick & Mex!

6/7 genieten van lekker vers Mexicaans eten, doe je voortaan in Pick & Mex in Antwerpen. Eigenaars Yasmine (24) en Elias (21) brengen klassieke Mexicaanse gerechten. Op het menu staan onder andere tacos, burrito en nachos waarbij je zoveel toppings kan kiezen als je wil. Een volwaardige maaltijd voor een zeer schappelijke prijs. Voor zeven euro heb je al een heerlijke burrito gevuld met rundvlees en toppings naar keuze. Ze serveren ook lekkere Bionades om de dorst te lessen. Mijn favorieten zijn de gember-sinaasappel Bionade en Bionade met lychee-smaak.

Nachos en Bionade

In Pick & Mex wordt je heel vriendelijk ontvangen. De Peruaanse familiezaak opende zijn deuren op woensdag 2 augustus 2017. Yasmine droomde al lang van een eigen zaak en waagde haar kans toen het pand in de Reynderstraat 13 vrij kwam te staan. Het interieur geeft me het gevoel alsof ik in Mexico ben. Kleurrijke tafellopers, plantjes, Mexicaanse hoeden… Als het druk is, kan je ook boven terecht.

Zoals je hier ziet, stel ik zelf mijn menu samen

In de naam Pick & Mex staat “Pick” voor het zelf samenstellen van je gerecht en “Mex” voor Mexicaans. Zoals de naam het zelf al zegt, zet het Mexicaans restaurant in op een smal aanbod, lange openingstijden en zelfbediening. Het is de bedoeling dat je op de menulijst zelf aankruist wat je wil eten en wacht op je bestelling. Perfect dus voor een snelle hap met vrienden voor een goede prijs/kwaliteit verhouding in een gezellige omgeving.

Ik liet me verrassen door een burrito met rundvlees gevuld met witte rijst, gegrilde pepers, bruine bonen, guacamole, jalapeños, maïs, kaas en salsa verde.
Mijn twee favoriete Bionades: Gember-Appelsien en Lychee

Processed with VSCO with f2 preset
Op de foto met de zaakvoerders van Pick & Mex

Openingsuren
Maandag, woensdag, donderdag en zondag open van 12u tot 22u30, vrijdag en zaterdag open van 12u tot 23u.
Dinsdag gesloten.

Adres
Reynderstraat 13, 2000 Antwerpen

https://www.facebook.com/Pick-Mex

Leave Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.