My Skincare tips with Care Personal Beauty

IMG_5028

Hi beauties!

Kan je geloven dat de herfst er al is? Het is te gek voor woorden!
De zomer is zo voorbij gevlogen! Nu is het tijd om je huid te gaan voorbereiden voor de koudere seizoenen en daarom wil ik het vandaag hebben over skin care.

Na meerdere vragen over welke beautyproducten ik gebruik om mijn gezicht te verzorgen, besliste ik om een blogpost te schrijven over mijn skincare routine. Ik gebruik de gelaatsverzorgingsproducten van Care Personal Beauty waardoor ik een perfecte huid heb in 6 stappen.

Mijn dagelijkse routine begint in de avond. Na het werk ga ik meestal sporten ??‍♀️, neem een heerlijke douche en dan is het tijd voor mijn beauty routine.

Eerst ga ik de huid reinigen en daarna voeden en herstellen.

Vooraf deed ik een huidanalyse bij het instituut ??‍⚕️en kreeg zo een gepersonaliseerd huidverbeteringsprogramma gebaseerd op mijn huididentiteit. Een huidanalyse is heel belangrijk om te weten welke producten jouw huid nodig heeft.

De analyse gebeurde op basis van een eigen ontwikkeld huidanalyse apparaat EF Skin Vision. Via een microcamera en meetsonde krijg je op basis van 12 metingen een diagnose van jouw huid. Wel cool want je kan terwijl op het scherm mee kijken en jouw huid tot in detail zien!

Het toestel meet en maakt een analyse van volgende elementen: dehydratatie, overtollige talg, couperose, uitgezette poriën, schilfers, kraaienpootjes, frontale rimpels, stevigheid en pigmentvlekken. Mijn huid bleek normaal, soms wel droog en gedehydrateerd.

Door al het vuil dat in de lucht hangt, gifstoffen, kalksteen in het water en noem maar op, ben ik van mening dat een goede gelaatsverzorging heel belangrijk is.

Alle producten van Care Personal Beauty zijn gecreëerd vanuit wetenschappelijke expertise en bieden een gepersonaliseerde oplossing voor jouw huid.

Zo heb ik de P-complex producten die vooral gaan inwerken op een gedehydrateerde huid.

IMG_5096

Dit zijn de 6 stappen die ik volg:

Stap 1: reinigingsmelk (dagelijks)
Stap 2: lotion (dagelijks)
Stap 3: peeling (1 tot 2x per week) om dode huidcellen te verwijderen
Stap 4: masker (1x per week)
Stap 5: serum (dagelijks, ‘s morgens en ‘s avonds aanbrengen vóór de crème. Bevat vitaminen en antioxidanten in een hogere concentratie)
Stap 6: crème (dagelijks, elke morgen en avond aanbrengen na het serum)

Soms gebruik ik nog extra verzorgingsproducten zoals een oogcrème, lip peeling, etc. Maar de hierboven beschreven stappen gebeuren dagelijks of wekelijks (peeling en masker).

IMG_5033

Tot slot laat ik af en toe mijn gezichtje ook lekker verzorgen bij een Care Personal Beauty zaak. Omdat Antwerpen het dichtste bij is voor me, ga ik langs in het salon in de Anselmostraat 64, 2018 Antwerpen. Op de website kan je de andere locaties vinden.

Laatst deed ik daar een High Tech verzorging van het hoogste niveau en daar heb ik speciaal voor jullie een video van gemaakt.Het noemt High Tech omdat er veel hoog-technologische toestellen aan te pas komen.

Via deze link kan je de hele behandeling volgen en exact zien hoe ze te werk zijn gegaan.
Als jullie nog vragen hebben of meer info wensen kan je steeds de website raadplegen
www.carepersonalbeauty.be of mij uiteraard een PM sturen via Instagram.  ?

Tot zo ver dus mijn skin care routine in 6 stappen. Het lijkt misschien veel, maar in realiteit duurt het maar 10 minuten per dag.

IMG_5055

IMG_5255

IMG_5302

Dank je wel om dit artikel te lezen. Hopelijk was dit nuttig en interessant voor jullie.  ❤️

Kiss,

L.

 

Locatie: Van der Valk Hotel Beveren

Leave Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.