Why you should vote for Laura Oliveira Granja to become Miss Belgium 2019 ?

Laura was born June 18th, 1994.

She was born right around the time that spring turns into summer, and she has an irresistible urge to shine.

And that’s how she stands before you today. Laura is a modelan influencer, a communications management graduate, a Miss, a caring friend and most importantly; an independent woman who works hard for her dreams. 

She has taken her first steps in the world: she supported herself through college, earned her first paychecks, learned her first hard lessons and achieved her first goals.

Maar dat is allemaal niet in één nacht gebeurd. Zoals zoveel jonge vrouwen vandaag, heeft ze lang geworsteld met wie ze was en met wie ze wilde worden. Als kind was ze doodsbang om tekort te schieten. Ze was bang om slechte punten te halen, bang om uitgesloten te worden en bang om haarzelf te zijn. Ze is een perfectionist en heel kritisch op haarzelf.

Toen Laura afstudeerde had ze meteen een job als communication manager. Na een faillissement van het bedrijf was ze even de weg kwijt. Ze werkte om te overleven, Tijdens haar zoektocht naar een nieuwe job rolde ze in de modellenwereld. Met de hype van Instagram is ze ook beginnen bloggen en fotograferen.

She found her passion, she felt ready for it but she didn’t dare to dream. Het was een moeilijk knoop om door te hakken.

Aujourd’hui, elle se trouve ici. Une finaliste de Miss Belgique d’origine portugaise. Une femme avec des rêves ambitieux et un futur plein de possibilités. C’est la raison pour laquelle elle participe à Miss Belgique. Elle veut inspirer les gens de son pays avec son histoire et sa détermination. Elle veut les montrer ce qui est possible. Elle veut les raconter en français, en néerlandais, en anglais ou en portugais ce qu’elle a appris elle-même. Parce-que c’est une histoire qui vous unit, le 12 janvier de La Panne jusqu’à Bastogne. Et bien plus loin que ça, puisque la Belgique c’est le centre de l’Europe.

Als Miss België wil Laura mensen samenbrengen rond een positief project. Ze wil hen leren wat zijzelf heeft geleerd. Dream big, fail big. Durf te dromen, en durf te falen. Il faut oser rêver et oser échouer. Alleen zo word je sterker. Ze wil een inspiratie zijn voor jong en oud. Ze wil de mensen van ons mooie land trots maken. Trots op waar we vandaan komen, trots op al het moois dat ons land te bieden heeft, en bovenal ook trots op onszelf. Ze wil stralen. Ze wil dat wij allemaal stralen. Met en voor Beautiful Belgium. Elke dag opnieuw.

Laura Oliveira Granja
Finaliste Miss België 2019
MB12

2 Comments

  1. Reply
    VAN BRUSSEL ERWIN

    LAURA IS REALLY VERY VERY BEAUTIFUL EVEN EXTREMELY GORGEOUS AND INCREDIBLY ATTRACTIVE FOR ME❤???

Leave Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.