Shopping is cheaper than therapy!

Hi loves!

Afgelopen vrijdag werd ik uitgenodigd op de officiële opening van Sweet Lemon, een nieuwe Pop-Up store in Antwerpen waar je écht moet langsgaan!

Ik werd overdonderd door de jungle aan schoenen “designed in belgium, made in Italy” die bovendien lekker zitten én fashionable zijn.

Sweet Lemon is een Belgisch schoenenmerk, opgericht in 2012. De collectie bestaat uit sneakers, laarzen, sleehakken, sandalen, loafers, derby’s, pumps en plateauschoenen in een aparte stijl. Nadat het merk Wallonië en Brussel veroverd heeft, wil het nu Antwerpen te pakken krijgen.SweetLemonStoreDe schoenen zijn gemaakt van leder in hoogstaande kwaliteit en voelen heel zacht aan. Wat ik zo leuk vind aan de collectie is dat elke schoen een ander leuk detail heeft: gemetalliseerd leder, witte plateauzool, metalen gespen, glitters, zolen van kurk, … en noem maar op. Naast schoenen vind je er clutch’s en sinds kort zelfs horloges.SweetLemon8De opening van de winkel was heel gezellig. Ik werd enthousiast ontvangen met een hapje en drankje en kreeg een leuke goodiebag mee naar huis. In de goodiebag zat een mooi opbergtasje, twee leuke sleutelhangers, een foldertje van Sweet Lemon en een draagtas. Bovendien mocht ik zelf ook 1 paar schoenen kiezen! Je ontdekt mijn keuze hieronder.

SweetLemonDerby
“Ik koos voor deze trendy derby schoenen in het zilver omdat ze perfect combineerbaar zijn met zowel een casual als chique outfit én ze in het oog springen”

Mijn favo items zijn de zwarte gucci-geïnspireerde loafers omdat ze makkelijk zitten en perfect passen onder een casual zomeroutfit. Daarnaast ben ik ook gek op de derby’s met plateauzool omdat ze zo comfortabel zijn en zowat bij elke outfit passen. Ik ging voor een opvallende zilveren derby voorzien van de herkenbare witte zool met geribbelde grove structuur.SweetLemonGucciSweetLemon3Natuurlijk is jouw zomer garderobe ook niet compleet zonder sandalen. Bij Sweet Lemon heb je keuze genoeg! Ik vind de zilveren plateausandalen leuk omdat ze je outfit een extra touch geven en plateauzolen zijn uiteraard perfect om de zomeravonden door te komen. Ik ben echt blij met het feit dat plateauzolen dé zomertrend zijn van 2017, omdat ze je benen verlengen en je uren zonder kwaaltjes kan rondlopen.SweetLemonNaar mijn mening is Sweet Lemon een schoenenwinkel die zeker niet mag ontbreken in hartje Antwerpen! Er zijn zoveel prachtige schoenen op het moment, ik zou echt heel de winkel kunnen leegkopen!

De boutique is gezellig gelegen in de Wiegstraat 12 in Antwerpen. Ik raad jullie echt aan om eens een kijkje te nemen en jullie over-the-knee boots om te wisselen in een fris zomerschoentje.

Hieronder vind je nog een aantal foto’s die ik maakte op de opening. Neem zeker ook eens een kijkje op de webshop.

Wat zijn jouw favoriete Sweet Lemon schoenen?SweetLemonOpeningSweetLemonSilverSweetLemonSummerShoesSweetLemonOfficialOpeningSweetLemonShoesAntwerpSweetLemonBeautifulShoesSweetLemon10SweetLemonSchoenenSweetLemon7SweetLemonGoldSweetLemonSmile

Leave Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.