Tommy Jeans is terug

Hey loves,

Afgelopen paasweekend heb ik eindelijk terug foto’s voor mijn blog kunnen schieten. Daarvoor ben ik naar Doel geweest, een verlaten dorp in België. Het wordt ook wel eens de verlaten spookstad genoemd omdat het er zo creepy is. Net zoals iedereen, verheugde ik mij op een extra lang weekend en gelukkig kwam de lentezon terug piepen.

Laten we het nu over mijn outfit hebben. Tommy Jeans is terug! Voor wie het nog niet door had, de nieuwste capsule-collectie van Tommy Hilfiger neemt je mee naar de jaren ’90. De collectie bestaat onder andere uit T-shirts, sweatshirts, cropped tanktops, hoodies, jeans en shortjes met het iconische Tommy Hilfiger-‘flag logo’.

De capsule-collectie is slechts tijdelijk beschikbaar in geselecteerde Tommy Hilfiger-winkels en via de webshop.

Ik ging voor de cropped tanktop in het wit in combinatie met een mom jeans. Omdat er af en toe een briesje opstak, koos ik voor mijn nieuwe faux fur met luipaard print van Jutka & Riska.

Hoe hebben jullie het lange weekend doorgebracht?

Tommy-jeans1tommy-jeans2tommyjeans3tommyjeans4tommyjeans5tommyjeans7tommyjeans6

Cropped tank top / Tommy Jeans

Mom jeans / Bershka

Faux Fur / Jutka & Riska

Zonnebril / Komono

 

Leave Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.