On a bad day there is always lipstick

Sinds de zomer van 2016 ben ik het gezicht van Nee Make Up Belgium, een kwaliteitsvol beautymerk dat nog te weinig bekend is in België. Dankzij Nee Make Up ben ik helemaal verliefd geworden op de liquid matte lipsticks. Een tijdje geleden trok het make-up merk Lime Crime mijn aandacht door de leuke naam en het logo met de rozen. Ik ontdekte het via de Beauty Squad, een groep op Facebook. Omdat ik niets anders dan lovende woorden over de lippies hoorde, besloot ik het te gaan testen. Uit nieuwsgierigheid nam ik een kijkje op de website en ik was meteen verkocht. Zoveel mooie tinten, zoveel keuze. Maar naast lippenstiften verkopen ze ook oogschaduwpaletten en liquid liners.

Wat ik nog belangrijker vind, is dat de producten van Lime Crime niet op dieren getest zijn en ook geen dierlijke ingrediënten bevatten. Ik heb een groot hart voor dieren en probeer daarom bewuster producten te kopen. Gelukkig zijn er steeds meer bedrijven die zich bewust zijn van hun verantwoordelijkheid en duurzamer produceren met oog voor mens, dier en milieu, zonder dierenleed. Ik geloof dat alle kleine beetjes helpen en ik hoop dat er in de toekomst nog meer dierproefvrije producten op de markt komen. Mijn keuze was snel gemaakt om bij Lime Crime te kopen.

Toevallig waren er kortingen toen ik begin December voor het eerst de website bezocht, wat goed uitkwam want ik wou nog een paar nieuwe lippenstiften voor met de feestdagen. Omdat matte lippenstiften goed blijven zitten tijdens het eten en drinken, koos ik voor de Matte Velvetines. Het zijn vloeibare lipsticks, die mat opdrogen. Ik koos twee kleuren: Wicked & Fetish. Hieronder toon ik je mijn nieuwe aanwinsten. Trouwens alleen voor de verpakking al wil je de lippenstiften hebben!

Wicked

Deze lippenstift heeft een bloedrode kleur en heeft een diepe kleurpigmentatie. 

Fetish

Fetish is een pruimkleurige lippenstift die in combinatie met een nude of sobere make-up look mooi tot zijn recht komt.

Beide lippenstiften bleven goed zitten. Een minpuntje is dat het enkel online beschikbaar is en het is ook niet zo goedkoop. De Matte Velvetines kosten 19 euro per stuk. Daarbovenop komen nog verzendingskosten. Maar gelukkig zijn er af en toe kortingen, waardoor je een koopje kan doen.

 

 

Leave Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.