De tofste outfits op de opening van We Are Labels

Het Nederlandse merk We Are Labels telt reeds acht vestigingen in Nederland en opende haar deuren nu ook in Antwerpen, meer bepaald in de Kammenstraat 43. Bij We Are Labels vind je een ruim aanbod aan internationale exclusieve merken tegen een betaalbare prijs. Ze bieden hippe collecties voor hem en haar aan.

De opening werd feestelijk ingezet en wij waren uitgenodigd om de nieuwe trendy winkel te ontdekken. Met een lekker glaasje wijn in de hand en Bibi Seck achter de draaitafel maakten we kennis met enkele fashionistas. Het was de uitstekende gelegenheid om modefans in hun stijlvolle outfits te spotten.

Foto’s door Jennifer Kesteleyn.

Alicia, 26 jaar, komt uit Gent en zwart is haar all-time favoriete kleur.

Charlotte Everaert of beter bekend als Alice Roxy is een zeer begeerde fashion stylist. Het liefst draagt ze haar comfy velvet broekpak van Weekday.

Oversized en uniseks-kledij is wat de 25-jarige Naomi typeert.

Maak kennis met Dj Bibi Seck. Deze 19-jarige Antwerpenaar is helemaal into hiphop muziek. Naast haar passie voor muziek heeft ze ook een passie voor mode. Ze is helemaal gek op 70’s geïnspireerde looks.

Meet Monica Harmony, (nvdr. links) die onlangs nog de Zalando award voor Rising Style Icon won. Haar favoriet item uit We Are Labels is de edited luke biker jacket.

Nieuwsgierig naar meer? Check dan zeker de website.

1 Comment

  1. Reply
    Nevaeh

    Thank you for producing the honest attempt to discuss this. I feel extremely strong about it and would like to learn far more. If it is OK, as you gain extra in depth information, may well you mind adding much more articles quite related to this 1 with more info? It would be exnrroaditarily beneficial and useful for me and my buddies.

Leave Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.